ONS VERHAAL IN HET KORT

Als afgestudeerd slager-spekslager en traiteur gastronomische gerechten openden Katrijn en ik in augustus 1998 een slager-traiteurszaak in de Veerstraat te Dendermonde. Deze gerenommeerde zaak namen we als jong en enthousiast Antwerps koppel over.

Passie voor het ambacht, volharding en gedrevenheid zijn nog steeds de drijfveren waarop onze zaak gebouwd is.

In deze snel veranderende maatschappij en onder invloed van de grote vraag van onze klanten evolueerden wij van slager-traiteur naar traiteurszaak.

Met een knipoog naar het slagersambacht specialiseren we ons sinds augustus 2017 volledig op catering en partyservice aan huis voor zowel bedrijven als voor particulieren. Dit zorgt ervoor dat vlees en vleeswaren selectief worden uitgekozen, ontbeend indien nodig, in het eigen atelier versneden en klaargemaakt worden. Zo geven we een meerwaarde aan onze gerechten en catering. Wat wij voor u bereiden wordt door klanten omschreven als origineel, lekker, trendy, anders dan anders, (h)eerlijk en toch herkenbare Vlaamse keuken.

Enkele jaren later kochten we het ouderlijke huis van Katrijn in de Reepkenslei 40 te Kontich. We zeiden steeds “ooit” komen we terug. We verbouwden de woning stevig om aan de eisen van een modern en hedendaags kookatelier te voldoen.

Wij verwennen u en uw gasten graag met een kwalitatief, origineel, trendy, smakelijk en herkenbaar aanbod zodat u intens kan genieten van het samenzijn. Voor al uw feesten zoeken wij in dialoog de best passende formule.

Welkom en tot binnenkort!

Raf en Katrijn Tubex-Michielsen

 

Waarom kiest u voor ons bedrijf?

Wanneer u intens wil genieten, liefdevol wil samenzijn en wenst dat er over uw feest nog lang wordt nagepraat .